perjantai 27. toukokuuta 2011

Tuittupää mummona ja ILVA

Ennen kuin ajoimme Saksan puolella Tanskaan menevään lauttaan piti tietysti lastata takakontti täyteen tuliaisia. Rajalla olevassa laivakaupassa oli kolmessa kerroksessa alkoholia ja karkkia. Hauska oli katsoa kun lauttaan mennessä kaikki ajoivat sinne hiljaa perät maata viistäen. Joillain oli peräkärryt täynnä kaljaa.

Paras löytö oli noitapillisuklaa! Sitten lautalle.
Lautan ravintolassa istuimme samassa pöydässä iäkkään pariskunnan kanssa ja totesin siinä hetken katseltuani että "ihana mummo". Isäntä siihen että "sehän olet kuin sie vanhana". Lohenpunainen jakku, huivi kaulassa, harmaa tukka kiharalla ja kaiken kruunasi ihanan ilkikurinen leppäkerttulaukku. Syötyään laittoi vielä korallia huulipunaa. Vanha isäntä hävisi hetkeksi ja tuli kohta takaisin tuoden rouvalle suklaata. Voi sitä riemastunutta hymyä. Tosi rakkautta!
Sitten alkoi etappi jota olin jo vuoden odottanut: Ishöj ja ILVA. Sisustajan paratiisi.
Mielettömät betonikalusteet, tahtooo! Penkit olis ihanat takan eteen.Apuaaaa!!!

Tahtoo nämä pöydät!
Tämä suloinen tuutulaulu-pöllö lähti tuliaisiksi Patienon pikku-PepilleNää ukkelilamput olis saanu lähteä mukaan kans!

Isännällä tuppaa olemaan aina avaimet hukassa joten ostettiin molemmille sopivat avaimenperät jotka saa eteisen seinään kiinni. Sähkärille sopiva pistorasia ja outolinnulle tietysti linnunpönttö jonka lintua voi käyttää myös pillinä.
Sitten tuli taas pettymys... Sen vuoden ajan kun olin haaveillut tänne pääsystä olin haaveillut myös tästä tuolista työhuoneeseen.Onnessani sitä jo tanssahtelin ostamaan kunnes myyjä ilmoittaa että tässä ILVAssa ei ole varastoa joten tuolin saa 200km etelämpää ja tilaamalla tähän liikkeeseen kestää noin viikon.. Tuittupää sanoo RÄYH! ja lähtee suu mutrussa autolle.. Matka jatkuu kohti Köpistä.

Ei kommentteja: