keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Kylpyhuone ja sauna

Vihdoin on sen aika että kylpyhuonetta ja saunaa aletaan pikkuhiljaa tekemään. Suunnitelma on aika lailla valmis ja laatat valittu, osa jo ostettu. Kokonaisuudesta tulee melko tumma ja tunnelmallinen, harmaan, ruskean ja metallien sävyinen. Pyörittelin mielessäni värikkäitäkin vaihtoehtojakin ja melkein annoin periksi valkoisellekin.

Kylppäri ennen.Kylppäri nyt.Osa laatoista purettu ja osaa ei pureta, ovat niiiiiin tiukassa. Laitamme päälle kaakeliluja-levyt. Tässä näkyy seinien paikat jotka muurataan.

Suunnitelma näyttäis tälle:
Seinälaatta 30x60
Lattialaatta 10x10

Metallimosaiikki


Metallilaatta 60x60


Harvia Legend
Sormipaneeli sävytetään Tikkurilan Arcticilla helmiäisruskeaksi. Lauteet tulevat leveällä lankkulaudalla ja ne sävytetään mattaharmaiksi. Lasitukset tulevat joko kirkkaalla tai hiukan savuisella harmaalla.

En malta odottaa!


EDIT:
Jotain väriäkin haluaisin.
Ehkäpä turkoosi lasitus!?

5 kommenttia:

-SP- kirjoitti...

Aivan mielettömän upealta näyttää suunnitelmat, siis wou!!! Ihanan tunnelmallista, kaunista ja teidän näköistä... Lapin reissua odotellen... :) <3

Sara kirjoitti...

Tuleepas hieno pesuhuone ja sauna!!

-SP- kirjoitti...

Mun silmään lasi näytti tosi kauniilta ja upealta ekassa kuvassa, ihanan tunnelmallinen, tasapainoinen ja rauhoittava niin. Pienillä yksityiskohdilla saa helposti värejä muutettua..

Toisaalta tuo turkoosi seinä on makea, pirteä väripilkku ja persoonallinen! Aika paha.. :D

Mira kirjoitti...

Varmasti tulee upea sauna ja pesuhuone!!
Hyvä idea tuo kolo pesuaineille :)
Kyllästyisköhän tuohon turkoosiin lasiseinään...

Aaltoilee kirjoitti...

hyvält näyttää, wedistäkö hyllyt?