keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Uusi ulkoasu

Mitä ajatuksia herää uudesta ulkoasusta? Jostain luin että blogissa "toimivin" kompositio olisi mustaa tekstiä valkoisella mutta se tuntuu jotenkin niin tylsältä.. Oman näköistä pitää olla ja sanomalehti-look ei oo se oma juttu. Toki pitää ajatella lukijaakin mutta kuinka paljon? 

Kauheasti pähkäilen täällä tulevan yrityksen nimeä ja nettisivuja. Onko Pikkutaivaanrannanmaalari liian pitkä? Lapsellinen? SaritArt rajaa liikaa taiteeseen.. Outolintu, Tuittupää, Design, Studio, Ateljee... Päässä pyörii vaan.

Ideoita ja mielipiteitä otetaan vastaan. :)

3 kommenttia:

-SP- kirjoitti...

Uusi ulkoasu on älyttömän hyvä!! :) Iskee muhun ainakin täysillä ;)
Noi Designit, Ateljeet ja Studiot yhdistettynä sun ihanaan nimeen kuulostaa mun korvaan aikas miellyttävälle :) Ei tarvi paljoa kikkailua.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä pohja on erittäin hyvä , teksti on helposti luettavissa huonompi näköiselläkin. Blogin nimi on sopiva ja saa lukijan kiinnostuksen odottamaan seuraavaa kijoitusta ja uusia inspiroivia juttuja ja TAULUJASI. Turkoosi värinä on ihana, itse pidän siitä erikoisesti, onhan se yksi Luojamme "väripaletin " kauneimmista.YRITYKSEN nimi , sen pitäis mielestäni olla lyhyt ja toimialaa tarkoittava, sekä positiivisia ajatuksia ja mielikuvia herättävä. Terveisiä sinulle Sarita!

Julia kirjoitti...

Kiva ulkoasu! :) Olen itsekkin ajatellut vaihtaa blogin värit enemmän turkoisempaan, sehän on niin kaunis väri. :)
Ollaan etsimässä uutta taloa, koska olemme nyt 3 henkilöä meidän pikku talossa (meillä synty tytär lokakuun lopussa, hänen nimi on Jorun... se lausutaan: [joorun]) joten tarvitsemme rakentaa isompi talo meidän tontille.