torstai 24. helmikuuta 2011

Koulutyttö taas

Eka päivä koulussa meni mukavasti. Itseni ja suunnittelutyön esittely meni jännittäen ja paljon jäi sanomatta mitä piti. Oli kiire pois luokan edestä. Sain kuitenkin melkein kaikki nauramaan kertomalla että mieheni on "miun muusa" ja se mukavasti rikkoi jäätä. Tosi hauska noin 20 erilaisen persoonan ryhmä sekä pätevä mutta rento opettaja. Siellä me nimilaput rintamuksissa ja tuoreet hienot opiskelijakortit taskussa tutusteltiin toisiimme. Koulu on yksityinen ja tilat niin kotoisat. Turkoosia seinää, eri värisiä teema-astioita, hyllytolkulla sisustuslehtiä ja -kirjoja. 

Saimme kansiot, koulukirjan, erilaisia viivaimia ja kyniä sekä pitkän listan mitä pitäisi ja kannattaisi olla olemassa kouluaikana ja työssä suunnittelijana.

-työpiste/huone ja -pöytä jossa naruviivain tai piirustusalusta
-lyijytäytekyniä, värikyniä, luonnospaperia
-digikamera
-muistikirja
-maalarinteippiä
-erilaisia viivaimia ja sabluunoita
-kunnollinen mitta

Ja tietysti koululainen tarvitsee uuden koululaukun. Löysin ihanan nahkaisen ja tarpeeksi ison laukun A3 piirustuksille ja muille koulutarvikkeilla.Kätevä myös lentokoneella matkustaessa.


 

Kauan haaveissa ollut työpöytä. 


Työhuoneesta lisää asiaa ja kuvia laitan myöhemmin. Paranemisia kaikille flunssaisille kohtalotovereille ja mukavaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

-SP- kirjoitti...

Kiva postaus :) Sun työhuone näyttää ihanalle!!

Aaltoilee kirjoitti...

:)

Sarita kirjoitti...

Kiitos ja :) teillekin!