maanantai 24. tammikuuta 2011

Unelmat voi sittenkin toteutua

Lokakuussa olin työvoimatoimiston järjestämällä kartoituskurssilla.
10 päivän työharjoitteluna tein sisustussuunnitelman erään firman kahvihuoneeseen. Kartoittajan kanssa kävimme läpi osaamistani, toiveitani ja esille tuli myös haaveenani ollut sisustuskoulutus. Asiaa alettiin ajamaan eteenpäin ja työvoimatoimistosta luvattiin ottaa asiasta enemmän selvää. Toissa viikolla lähettivät minut yksityiselle ihotautilääkärille joka antaisi lausunnon siitä sopiiko tuo koulutus minulle terveyteni puolesta. Käsi- ja taideteollisen ja media-alan koulut kun olen joutunut lopettamaan allergioiden ja ihottuman takia. Kyseiseen sisustuskouluunkin olen jo aiemmin hakenut kun asuimme etelä-suomessa ja olisin päässytkin somistuspuolelle kun sisustuspuolella ei ollut enää paikkoja. Se ei kuitenkaan kiinnostanut niin paljon että olisin maksanut siitä tuhansia euroja.

Ihotautilääkärin lausunto oli: Koulutus sopisi erittäin hyvin.

Lausunnon saatua työvoimatoimisto pyysi koulutuksesta tarjouksen ja se hyväksyttiin! Koulutusta myös tiivistettiin niin että kuljen kahden ryhmän mukana ja valmistun 4kk aikaisemmin kuin ryhmä jonka kanssa aloitan. Vain KERRAN aikaisemmin Suomessa on tämä koulutus ostettu yksittäiselle työnhakijalle työvoimapoliittisena koulutuksena!

Reissaamista tiedossa koska koulutus on Vantaalla kerran tai kaksi kuussa. Aloitan jo 2 viikon päästä. Jos kaikki menee hyvin ja suunnitellusti niin marraskuussa miusta valmistuu sisustusneuvoja/suunnittelija!!!

Haastava mutta innoittava vuosi siis tulossa. En uskonut tämän olevan mahdollista enkä oikein vieläkään tätä käsitä!

4 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Mahtavaa !!!
Tsemppiä tulevaan :)

HaLo kirjoitti...

Ihanaa Sarita! Motivaatiolla jaksaa :) Heitän sua sähköpostilla heti ku ehdin!

-SP- kirjoitti...

<3 <3 <3 <3

Sarita kirjoitti...

Kiitos ihanaiset! <3 Jännää on..