torstai 30. syyskuuta 2010

Päivittelyä

Tässäpä tulee sekalainen postaus tältä viikolta. Testailimme taas valaistusta ja se näyttää tältä:Suurin osa siis on jo levytetty, ateljee ja makkari kerran pakkeloitu. Keittiömme tuli aiemmin etuajassa ja nyt tuli vaatekaapitkin. Mukavasti pakkeloinnin, hionnan ja maalaamisen tielle. Löysin koneen uumenista kuvan vanhasta keittiöstä ja sen kaakeleista.Ihanat, eikö? Tämän tilalla on nyt siis makkari ja vaatehuone. 

Sitten viikon sekoittavin löytö. Olimme ystäväni kanssa hakemassa heille saumausainetta kylppäriremppaa varten. Siinä sitten kaakeleita katellessa ystäväni huikkaa että "katoppas tätä", katsoin ja meinasin pudota polvilleni. Jäin vain tuijottamaan. Pasmani menivät niin sanotusti sekaisin. Sydän pomppi. Siinä se oli. 

Imi Vanadium 60x60, Laattapiste collection

Tätä haluaisin 3 päällekkäin kylppärin peräseinälle. Ihmiset joille taiteeni on tuttua ymmärtävät varmaan miksi. Laatta-asiat menivät nyt uusiksi, onneksi sen kanssa ei ole vielä kiire.

Ps: Ainiin! Ikkunat meni kuin meni kiinni! Ja lämmöt saadaan päälle lauantaina. 

2 kommenttia:

-S- kirjoitti...

Hienosti siellä on edistytty, näyttää niin paljon valmiimmalta jo! Laatta näyttää upealta, odotan innolla lopputulosta :) Hyvä että ikkunat meni kiinni!!

santra kirjoitti...

Juu, toi laattahan on ihan kun sun tekemä. :D Kivaa, sää pääset kohta 'värittämään' sun kodin kun sisustus puuhat alkaa.