torstai 2. syyskuuta 2010

Matti ja sen ovi

Edellisessä kodissamme, 58 m2 kaksiossa oli vain kaksi väliovea, vessassa ja eteisessä. Samat Matti-oven massiivipuiset Line-malliston ovet laitamme myös nyt uuteen kotiin. Jykevät, tyylikkäät ja pitävät hyvin ääntä. Mallistoon on tullut myös ihana Kapteeni-ovi jossa pyöreä lasiaukko, sellainen tulee tuulikaappiin.


 edellisen kodin eteisestäNäkymää uuden kodin sohvalta. Vessan ovi taitaa olla auki.. :D Rakas Muusani antoi luvan tilata Englannista tuota vessan peräseinällä näkyvää tapettia, se on täydellinen!!! Siitä ja muusta värisuunnitelmasta kuvia myöhemmin. 

Viime päivinä olen maalannut ikkunoita, kohta kaikki valmiita paitsi vierashuoneen koska sen on vallanut keittiönkalusteet. Melkoinen projekti oli ikkunat, tänään palkitsen itseni sen ansiosta 2 tunnin hieronnalla, paikat on sen verran jumissa. Isäntä on laittanut jo melkein kaikki ilmastointiputket ja piuhat joten kohta voidaan alkaa levyttää kattoa, sitten paklata, hioa ja maalata kaikki pinnat. 

Pian alkaa näkyä valmista pintaa! Sitten voi asentaa keittiönkin paikalleen. Viikonlopuksi lähdemme pois rempan keskeltä vähän tuulettumaan ettei ala päät hajoilla. Ihanaa tulevaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi iiiiik, se ihana tapetti!!! Mie haluan niin tulla käymään teillä kun kaikki on valmista :D