torstai 2. syyskuuta 2010

Always kiss me goodnight


Makuuhuoneesta on tarkoitus tulla suklaanruskea. Päätyseinään vaalean pronssin sävyinen metallimaali efektiksi. Kehystettyyn alueeseen maalaan paksulle pohjalle Kyproksella otetun pusukuvan meistä. Pelkistän kuvaa ja väreinä valkoista, ruskean sävyjä ja metalleja, vain kukka päässäni tulisi turkoosilla. Jos en onnistu maalauksessa, teetän valokuvan kanvakselle seepian sävyisenä ja väritän sen kukan sitten jälkikäteen itse ja lisään metallisia efektejä.
Sivuseinälle maalaan samalla metallilla tuollaista isoa koukeroa ja otsikon tekstin. Ihan mahtavin olisi jos tuon koukeron saisi metallista taottuna mutta maali taitaa olla kukkaroystävällisempi vaihtoehto.8 kommenttia:

-S- kirjoitti...

Ihanat ideat ja aivan ihana teksti! <3 <3 Henkii rakkautta..

Anonyymi kirjoitti...

ei oo toellista. sama tekstiä meinasin meänki makkarin seinään!! vaan nyt kai kehiteltävä jottain muuta.. sulla hyvä maku, muussaki ko kaakeleissa :)

Aaltoilee kirjoitti...

Kunnon pistosaha ja teet koukerot levystä minkä maalat efekti maalilla ;) ? Hienoa tulee..

Sarita kirjoitti...

-S-: Kiitos! <3
Anonyymi jonka arvelen olevan just hän: Siis, ei ole todellista. Mehän ei olla puhuttu tästä!!! Miten voi taas olla? :D Mie niin ajattelin että kun on tuo pusukuva niin sopis.. Tosin miulla on toinenkin versio joten älä hättäile.
-Aallotar- Hyvä idea, kiitos! :)

A kirjoitti...

Romanttista <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihana todella ja toivottavasti onnistuu maalaamalla suoraan seinään! Mut eikös always kirjoteta yhellä L:llä!?!?! :) Aattelin vaan :)

Tanja kirjoitti...

Meillä sama teksti makkarin seinässä, sänkyä vastapäätä!!

Sarita kirjoitti...

Olkaa huoletta.. en laita tuota tekstiä, keksin oman ja paremman. ;)