sunnuntai 8. elokuuta 2010

GypROCKs!

Kahdeksas viikko remonttia takana!

Loputkin väliseinäpuut ja villat löysivät paikalleen ja levytys voi alkaa. Tähän mennessä on levytetty keittiö, osat tuulikaapista, vierashuoneesta ja ateljeesta, master bedroom ja pukeutumis/vaatehuoltotila- kombinaatio sen yhteydessä. Tarkoitus oli että keittiötä aletaan heti paklaamaan, hiomaan ja maalaamaan koska keittiön piti tulla ensi viikolla. Vaan ylläri pylläri torstai-iltana soitetaan että "keittiö tulisi jo huomenna"! No se sitten roudattiin vierashuoneeseen odottelemaan että saadaan seinät valmiiksi ja ainakin pohjamaalille. Rungon sävy on parempi kuin ajattelinkaan. Edelliseen wengerunkoon verrattuna tämä on aavistuksen vaaleampi ja pähkinäisempi. Ei siis ihan niin tumma ja kylmähkö. Ja se taso.. Love it! <3
Loput kodinkoneetkin saapui. Ainiin ja keskuspölynimurin putket ja melkein kaikki vesiputket on vedetty!

Fiilisteltiin ja testattiin myös valaistusta makuuhuoneeseemme. Isäntä valitsi energiataloudelliset miniloisteputki-halogeenit  koko taloon ja kuituvaloja kylpyhuoneeseen ja sängynpäätyseinän yläosaan tunnelmaa tuomaan ja valaisemaan metallimaalipinta. Mukavaa on miniloisteputkissa myös se että ne syttyvät pikkuhiljaa, herättäen lempeästi pimeinä kaamoksen aamuinakin. Koko talon sähköjä ja valaistusta säädetään logiikalla ja esim makuuhuoneesta saa koko talon valot sammumaan yhdellä napin painalluksella. Logiikkaan voi säätää lähes mitä tahansa. Kaavailtu on esim vessaanmeno-valoja, eli yhdestä napista tunnelmavalo ja vessan valo menee päälle että ei tarvitse kompuroida sinne pimeässä. Kätevää etten sanoisi!


4 kommenttia:

santra kirjoitti...

No kyllä se sähkömies ossaa ja hoksaa noi valaistushommelit parhainpäin. Jaksakkee paina nii suatte valamiiks ennenko pakkaset yllättää. ;D

-S- kirjoitti...

Iiks, siellähän tapahtuu hurjaa tahtia! :) Hienoa! Taso näyttää aivan upeelta, siis woahh!! Enpä malta oottaa, että nään sen paikoillaan, ja sen päällä parit punkkulasit, eikös.. ;)
Mielettömiä sähköjuttuja sitä nykyään on, mä en ollu kuullukkaan mistään tommosesta, aika makeeta! :D
Tsemiä vielä jatkoon sinne! <3 Kohtahan te jo pääsette kotiin...

Sarita kirjoitti...

Santra: Kiitos joo me yritetään jaksaa.. :)
-S-: Aivan mahtavaa kun alkaa tapahtuu ja paikat hahmottuu. Toi sähköhomma on ollu Isännän unelma jo pitkään ja se on niin touhussa sen kans, varsinkin sitten kun pääsee kaikkia koneita asentaa ja säätää. :) Jos kaikki hyvin ja aikataulussa menee niin haaveillaan josko lokakuussa päästäis muuttaa.

-S- kirjoitti...

Se on ihan kohta jo! Toitesti se onnistuu! :)