maanantai 14. kesäkuuta 2010

Talonomistajat

Perjantaina kirjoitettiin kauppakirjat ja talo on nyt meidän! Hyvin pian sen jälkeen saapuikin ryhmä-rämä ystäviä ja sukulaisia purkuavuksi. Tuo ihana sininen lava on jo täynnä ja huomenna tulee uusi tyhjä. Tässä suunnitelmamme pohjapiirroksien muodossa.


 Pohja nyt.

  Meidän suunnitelma. 
(piirustukset ei ihan mittakaavassa)

Sitten vähän sisäkuvia. 

 


Muutamia yllätyksiäkin löytyi. Olohuoneessa höyrysulkumuovit laitettu aikoinaan väärin (väärällä puolelle?!) ja yksi kattotuolin pätkä sen takia hiukan laho, se jouduttiin vaihtamaan. Vessasta löytyi myös hieman kosteutta. Ei onneksi mitään järin suurta. Vielä keittiö ja kylppäri on purkamatta. Saa nähdä tuleeko siellä sitten vastaan jotain, toivottavasti ei! 

1 kommentti:

-S- kirjoitti...

Noniin pääsen mäkin vihdoinki kommentoimaan, vähän kesti kun opettelua vielä kaikki :D Mut mahtavia nää kuvat mis vanhat revitty kunnolla auki, vois melkeen sanoo et terapeuttista! Ai että mä seuraan kyl tosi mielenkiinnolla tätä teiän projektii, lopputulos vaikuttaa niin ihanalle <3 Paljon tsemppiä ja jaksamista sinne, puurtamista varmaan riittää, mut se on sit <3oma koti<3 Ihanaah!