keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Kottikärryjen suloinen olemus

Kottikärryissä on jotain suloista. Kärry täynnä oksia ja lehtiä on merkki siitä talon emäntä on saanut jotain pihalla aikaiseksi vaikka ei ole koskaan ollut vihreä peukaloltaan. Tänään hääräsin koko päivän pihalla. Valloitin villiintyneen tuoksuvatun jota ei oltu leikattu varmaan pariin vuoteen ja tontin nurkka oli korkeita ja kuivia oksia täynnä. Samalla leikkasin rähjääntyneen ruusupuskan. Välillä juoksin hakemaan kameraa kun seurakseni lenteli ihania perhosia ja leikkimökissä asuva Pääskys-pariskunta.






Mielenkiinnolla odotan mitä kukkapenkeistä nousee. Tunnistettavissa on tällä hetkellä humala ja pioni. Ne saa ainakin jäädä. Haluaisin pihallemme vain lämpimän punaisen, oranssin ja valkoisen sävyisiä kukkia, mieluiten lohen ja korallin värisiä. Joku vaalea keltainenkin menisi mutta muuten en niin tykkää keltaisista tai sinisistä kukista. Kirsikka- ja luumupuut olisi ihania mutta ei taida näillä leveysasteilla menestyä, tosin ajattelin kyllä kokeilla.



2 kommenttia:

santra kirjoitti...

Hih, oon kyllä käyny täällä salaa kurkkimassa jo ennenkin, mut en oo saanu sanottuu mitään. :D Pihalla oon nyt sutisemassa, maalaan nimittäin pergolaan alusmaalia ja peilistä huomaan että oon malannu vähän muutakin. ;) Saas nähä onko sitä urakan jälkeen enää taajamakelpoinen, jos meinaan ei kaikki pilkut lähe irti juuriharjallakaan!?

Sarita kirjoitti...

Kivaa! Pergolasta tulee varmaan ihana, oon käyny kans kurkkimassa kaikkia siun ihanuuksia siellä blogissa.. Tervetuloa tännekin, tarvisin jonkun hortoilunoomin vinkkejä. Tosin nyt vielä keskitytään sisäosiin, ens kesänä on sitten pihan ja ulkopuolen vuoro. No ainakin jos terassin sais rakennettua! :)